Menu

Dit medlemskab

Trods en masse frivilligt ulønnet arbejde koster det at drive en forening, hvor vi bestræber os på at give alle medlemmer gode rammer for deres idræt. I IFM Fodbold vægter vi højt, at så mange som mulig har mulighed for at spille fodbold, og derfor forsøger vi at holde vores kontingentsatser på et niveau, hvor alle kan være med.

Kontingentpengene går til en lang række forskellige praktiske ting som årlig leje af kunstgræsbane hos Kunstbaneforeningen, fodbolde, vedligeholdelse af mål og andet udstyr. Pengene går også til tilmeldinger til turneringer og stævner, betaling af dommere og leje af lokaler.

 

Kontingent

Herunder kan du se de aktuelle kontingent-satser for 2024 og læse mere om indmeldelse, udmeldelse og betaling. Kontingent opkræves halvårlig pr PBS.

U5-U6: 350 kroner pr. halvår

U7-U10: 450 kroner pr. halvår

U11-U12: 550 kroner pr. halvår

U13-U19: 600 kroner pr. halvår

Senior kvinder (serie 1+2): 600 kroner pr. halvår

Senior kvinder (7-mands): 550 kroner pr. halvår

Senior herrer (serie 2): 750 kroner pr. halvår

Senior herrer (serie 4 og 7-mands): 600 kroner pr. halvår

Oldboys: 500 kroner pr. halvår


Forårssæsonen går fra 1. februar til 31. juli. Kontingent betales 1. april.
Efterårssæsonen går fra 1. august til 31. januar. Kontingent betales 1. september. 

Ved manglende betaling udsendes der rykker 1. maj og 1. september. Er betalingen ikke på plads 14 dage efter fristen, bliver medlemmet kontaktet af bestyrelsen med besked om, at vedkommende ikke kan spille og træne, indtil kontingentet er betalt. Samtidig tager bestyrelsen stilling til, om medlemmet skal udelukkes fra at deltage i andre aktiviteter under IF Midtdjurs.

Har du spørgsmål vedrørende betaling af kontingent, kan du kontakte Charlotte Dalby (email charlottedalby@hotmail.com - mobil: 28935787).


Indmeldelse

I IFM Fodbold er vi glade for hver eneste medlem - og vi vil gerne være flere. Har du eller dit barn lyst til at spille fodbold, er du/I velkommen til at møde op til træning for at finde ud af, om det er noget for jer. 

Det er gratis at deltage ved de første tre-fire træninger. Herefter vil træneren udlevere et indmeldelsesskema, som du bedes udfylde og returnere. Du kan også printe indmeldelsesskemaet via linkene herunder.

Indmeldelsesskema - ungdom

Indmeldelsesskema - senior


Udmeldelse og spillercertifikat

Ønsker du eller dit barn ikke længere at være medlem af IFM Fodbold, er det vigtigt, at du laver en udmeldelse. Du skal nemlig betale kontingent, indtil fodboldafdelingen har modtaget din udmeldelse. Du bliver ikke automatisk meldt ud af klubben, hvis du blot undlader at komme til træning eller kamp.

Ønsker du ikke at spille i forårssæsonen, skal du melde dig ud senest den 15. februar.

Ønsker du ikke at spille i efterårssæsonen, skal du melde dig ud senest den 10. august.

Ved udmeldelse skal du udfylde skemaet herunder og sende det til Charlotte Dalby, email: charlottedalby@hotmail.com.

Udmeldelsesskema

undefined
Luk